Welkom op de site van ’t Sint Domushof, wij zijn Alfred en Petra Meerdink en we wonen in Zeeland. We wonen in de polder en hebben naast onze honden ook nog twee Haflingers.


Rowley is onze eerste Oudduitse herder en we zijn helemaal verknocht geraakt aan dit ras vanwege hun lieve, trouwe en goedmoedige karakter.


Op 11 februari 2012 is het a-nest van Rowley geboren en daarvan hebben we Ayla gehouden. Rowley is alweer 9 jaar geworden in november maar zij is nog lekker actief en gaat graag mee met de wandelingen.


Ayla wordt in februari 2015 5 jaar en ook zij is een heerlijke hond, lekker aanhankelijk en altijd in voor een wandeling. Ze heeft alle gehoorzaamheidscursussen gehaald bij de hondenschool Schouwen Duiveland en bij de laatste Masterclass III de hoogste punten gescoord !


Sinds januari 2015 is Maxime erbij gekomen, zij wordt 4 jaar in april 2017. Ze is allert en zeer actief en heeft veel beweging nodig maar is heel gevoelig en lief van karakter. Ze gaat graag wandelen en naar de trainingsavonden en ook een rondje naast de fiets vindt ze geweldig. Een fijne lieve hond die graag aandacht krijgt, maar ook veel teruggeeft.


En als laatste in september 2015 is Nova erbij gekomen, zij is nu 2 jaar en de deugniet van het stel maar met een lief en goedmoedig karakter.

 

Maxime in de bloemetjes gezet.